HISTORIEK

Serpo werd opgericht in 1958 als één van de eerste schuimverwerkers in België.

Sinds 1981 maken wij integraal deel uit van de grote groep KABELWERK EUPEN. Kabelwerk staat gekend voor de productie van kwalitatief zeer hoogwaardige schuimen.  Hun jarenlange ervaring heeft er mee voor gezorgd dat wij sterk gespecialiseerd zijn in het verwerken en versnijden van PU schuimen voor de zetel- en matrassenindustrie.

In 1986 zijn wij gestart met het ontwerpen en vervaardigen van schokabsorberende verpakkingen. Hiervoor werken wij samen met SEALED AIR.

Sinds 1996 zijn wij officieel verdeler van NMC in België, specialist in de extrusie van PE-profielen, voornamelijk voor randbescherming.

In 1999 hebben wij ons verpakkingsgamma uitgebreid met de verdeling van koffers van HOFBAUER.

Sinds 2006 zijn wij verdeler van ZOTEFOAM, specialist in Crosslinked PE-schuim

met speciale eigenschappen.

Deze opgebouwde samenwerkingen en de eigen jarenlange ervaring op het vlak van verpakkingen, heeft van Serpo de verpakkingsspecialist bij uitstek gemaakt !

ONZE DOELSTELLINGEN

Kabelwerk Eupen laat aan zijn dochters een grote autonomie waardoor zij zichzelf kunnen ontplooien en zeer snel aanpassen aan de noden van de markt. De contacten met onze leveranciers zijn gebouwd op "partnership". Door deze trouwheid van beide kunnen wij onze relaties met onze klanten op een stevige basis opbouwen, waardoor er een groot vertrouwen heerst. Onze doelstellingen zijn kwaliteit, stiptheid, nauwkeurigheid en veelzijdigheid. Deze vind U ook terug in onze naam SERPO:

SER van service en PO van polyvalent.

SERPO = SERVICE EN POLYVALENT

HET BEDRIJF

Het bedrijf is onderverdeeld in 2 afdelingen:

De afdeling "comfort schuimen" welke zachte PU schuimen verwerkt en de afdeling "technische schuimen" welke half harde kunstschuimen verwerkt, voornalelijk PE-schuimen. Elke afdeling heeft zijn aangepaste machines. Hoog gekwalificeerd personeel en jarenlange ervaring staan borg voor snelle en perfecte productie.

SERPO IS EEN VOORUITSTREVEND BEDRIJF, UW VOLWAARDIGE PARTNER !